Servicii Funerare Non Stop, efectuate cu profesionalism
Casa Eterna Constanta
Transport funerar Constanta - Servicii funerare complete - Casa Eterna

Transport funerar

Transport funerar Constanta si imprejurimi. In cele mai grele momente, Casa Eterna este ajutorul ideal pentru a beneficia de o inmormantare efectuata cu profesionalism.

Servicii funerare complete Constanta - Casa Eterna

Imbalsamare – Tanatopraxie

Imbalsamarea numita si Tanatopraxie reprezinta un proces complet efectuat cu grija a persoanei dragi, fiind o parte importanta in pregatirea decedatului.

Pompe funebre non stop Constanta

Inhumare

In procesul de inhumare, sau ingropare, corpul celui drag este plasat in mormantul sau final, pregatit cu grija si respect de catre echipa noastra.

Repatrieri decedati Constanta - Casa Eterna

Repatrieri decedati

Procesul de repatriere este unul complex, care implica transferul persoanei decedate in tara, Casa Eterna va asigura ca acest proces va fi efectuat cu profesionalism si sensibilitate.

Incinerare Constanta - Casa Eterna

Incinerare

Avand o echipa de oameni cu experienta, suntem alaturi de dvs. in cele mai dificile momente al pierderii. Casa Eterna va efectua procesul de incinerare cu grija si compasiune.

Preluare Morga Spitale - Casa Eterna Constanta

Preluare morga spitale

Oferind un pachet de servicii complete, noi va putem ajuta in preluarea persoanei pierdute de la morga si transportarea acestuia la casa moartuara.

De ce sa ne alegeti?
In momentele dificile, cand pierderea unei persoane dragi ne invaluie inima in durere si indurerarea ne invaluie sufletul, Casa Eterna din Constanta va ofera sprijinul, respectul si intelegerea de care aveti nevoie. Suntem mai mult decat o simpla agentie funerara - suntem un partener devotat, gata sa va asiguram ca fiecare detaliu al serviciilor funerare este tratat cu cea mai mare grija si respect.

1. Profesionalismul nostru: Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, pregatiti sa va ofere sprijin si confort in cele mai dificile momente. Ne ocupam de toate aspectele legate de ceremonia funerara, astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra pe lucrurile importante – sa va luati ramas bun de la persoana draga.

2. Sensibilitate si respect: Intelegem cat de dificil poate fi sa planificati o inmormantare in timp de durere si indurerare. De aceea, ne angajam sa va tratam cu cea mai mare sensibilitate si respect in toate interactiunile noastre. Suntem aici pentru a va asculta si a va oferi sprijinul de care aveti nevoie, fara sa va simtiti presati sau neglijati.

3. Servicii personalizate: Fiecare familie are nevoi si preferinte unice atunci cand vine vorba de ceremonia funerara. Casa Eterna va ofera servicii personalizate, adaptate nevoilor si cerintelor dumneavoastra specifice. De la aranjamente florale si programul ceremonial pana la alegerea sicriului si a locatiei de inmormantare, suntem aici sa va ajutam sa creati o ceremonie care sa reflecte cu adevarat viata si mostenirea persoanei dragi.

4. Transparenta si incredere: In aceste momente delicate, este crucial sa aveti incredere in cei care se ocupa de serviciile funerare. La Casa Eterna, ne straduim sa fim cat se poate de transparenti in legatura cu toate aspectele financiare si operationale ale inmormantarii. Va asiguram ca veti primi toate informatiile necesare in mod clar si precis, astfel incat sa puteti lua decizii in cunostinta de cauza.